OD DIZAJNA DO REALIZACIJE

Home \ Dizajn enterijera \ OD DIZAJNA DO REALIZACIJE

DIZAJN ENTERIJERA I KOMPLETNA REALIZACIJA

I ovaj projekat započeli smo izradom predloga za DIZAJN ENTERIJERA prema zahtevima naših klijenata. Vaši zahtevi i želje su nam kao i uvek na prvom mestu.

Sve ideje klijenata najpre su urađene u 3D prikazu gde smo, pored njihovih ideja prikazali rešenje za kompletnu formu, dizajn, osvetljenje i materijale.  Sve zahteve prilagođavamo prostoru i činimo ga modernim i konfornim za svakodnevni život. Tako se i ovoga puta, naš dizajner potrudio da usreći još jedan par uređenjem njihovog prostora.

Put do realizacije dizajna obuhvata KOMPLETNU ADAPTACIJU PROSTORA  gde su najpre rađeni radovi koji obuhvataju rušenje zidova, adaprtaciju prostora i gletovanje kao i ugradnju svih potrebnih instalacija za struju.  Zatim su rađeni GIPSARSKI RADOVI za spuštanje plafona i priprema za ugradnju dekorativne rasvete. Potom naravno i KERAMIČARSKI RADOVI koji obuhvataju postavlanje keramičkih pločica na terasi, u kuhinji i kupatilu. U ostalim prostorijama postavljen je laminat.

Završni radovi obuhvataju MOLERSKE RADOVE odnosno krečenje zidova bojama koje upotpunjavaju toplinu prostora.  Pored boja, rađeno je i lepljenje dekorativnih tapeta koje upotpunjuju krajnji izgled prostorija. I na kraju naravno ugradnja DEKORATIVNE RASVETE koja je danas veoma popularna kao detalj koji kroz osvetljenje podiže novo elegencije prostora.

Nakon svih radova, ostaje još i unešenje kompletnog nameštaja koji odgovara prvobitno dogovorenom dizajnu. Samim tim proces uređenja doma je završen i našim dragim klijentima preostaje samo da se prepuste svom novom ambijentu. Njihovo zadovoljstvo je ono što naš posao zvanično čini završenim, jer smo uvek tu da izgradimo osmeh na vaša lica i ulepšamo vaš svakodnevni život:)

 

Ukoliko je i vama neophodna promena ambijenta, tu smo da osmislimo i realizujemo sve ideje.  Kontakritajte nas putem e-meila ili na našim društvenim mrežema 🙂

Call Now Button